Changes to Field History Tracking

Follow

Sys Admin

Als beheerder van een Salesforce-organisatie die onze service voor het bijhouden van de veldhistorie gebruikt, willen we u op de hoogte brengen van een aanstaande wijziging die mogelijk van invloed is op uw organisatie.

Wat houdt deze wijziging in?
Met ingang van de '15-release* introduceren we een nieuw product voor bijhouden van de veldhistorie, Veldcontroletraject, dat twee belangrijk voorzieningen biedt:

  1. Veldhistorie bijhouden: historie bijhouden voor 60 velden (3 x het standaardaantal)
  2. Behoud van veldhistorie: hiermee kunt u uw veldhistoriegegevens gedurende maximaal 10 jaar bewaren.

Dit product wordt aangeboden als aanvullend abonnement en vereist dan de juiste functielicentie. Neem voor details over de prijzen van deze abonnementen op de voorziening contact op met uw Salesforce Account Executive.

*Momenteel beoogd voor februari 2015; datum kan worden gewijzigd

Wat betekent dit voor u?
Na de Spring '15-release vereist een extra toename in veldhistoriegegevens boven uw huidige limieten de aanschaf van de invoegtoepassing Veldcontroletraject. Zodra het invoegabonnement is ingeschakeld, wordt de opslag voor de veldhistorie aangepast om het aan dit aanbod gekoppelde bewaarbeleid vorm te geven. Als u besluit om het invoegabonnement niet aan te schaffen, wordt de veldhistorie gedurende maximaal 18 maanden bewaard.

Waar vind ik meer informatie?
Raadpleeg voor meer informatie over het abonnement op Veldcontroletraject dit Knowledge-artikel. Neem voor eventuele verdere vragen contact op met Klantenondersteuning door een case vast te leggen via de portal Help en training.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful

Comments

Powered by Zendesk